Spring naar inhoud

Waarom vrouwen de voorkeur lingerie

Vanaf de introductie van lingerie in de vroege negentiende eeuw, heeft het een lange weg afgelegd. In het verleden werd het alleen gemaakt om vrouwen te bevrijden van het dragen van die typische korsetten. Sindsdien is het een lange weg afgelegd met betrekking tot het doel ervan, alsmede zijn stijl. Nu-een-dag, naast de traditionele stijl deze zijn ook verkrijgbaar in de vorm van korsetten, bodystockings en bustier, etc. Ook bepaalde nacht pyjama's en nachthemden zijn ook beschouwd als een onderdeel van.

Lingerie

Doel van het dragen van lingerie

In het verleden werd het gebruik beperkt tot praktische doeleinden; maar met de tijd dat zijn doel is ge毛volueerd. De meest voorkomende doeleinden worden genoemd en hieronder toegelicht:

  • Hygi毛ne - de voornaamste reden voor het dragen van de onderkleding is netheid. Er zijn bepaalde ziekten die kunnen verspreiden naar dingen waar je zit, en vervolgens over te dragen. Daarnaast zijn er veel bacteri毛n die kunnen overbrengen van buiten naar de binnengebieden. Ze bieden extra bescherming anders dan de kleren die je draagt.
  • Decorum-dit de reden was een dergelijke kledingstukken werden ingevoerd; dat wil bescheidenheid handhaven, vooral voor het bovenlichaam. De buste kan lijken echt walgelijk, onprofessioneel en vulgair. Dat is waarom het belangrijk is dat je iets dragen om het bovenlichaam te beperken.
  • Verbetering van de vorm van het lichaam - ondergoed speelt een grote rol in uw lichaamsvorm; het kan transformeren of vervormen het. Zelfs onder kleding, kunnen zij de vorm van de borsten, taille, heupen en dijen van een persoon te wijzigen.
  • Zelfvertrouwen - het dragen van de juiste soort lingerie kan het vertrouwen van een meisje te verbeteren. Dit is omdat als het meisje houdt zichzelf in het, zal ze goed gevoel over zichzelf. Het zal ze meer vertrouwen in haar uiterlijk te geven. Een studie uitgevoerd door de universiteit van Manchester stelt dat het vertrouwen van een vrouw stijgt met 75%; gewoon door het dragen van een push-up beha. Dit weerspiegelt sterk op de link tussen lingerie en vertrouwen.
  • Stijl en verleiding - sommige vrouwen dragen lingerie om hun uiterlijk te verbeteren, en blijf op de hoogte van de mode. Als bij toeval ze haar kleding te verwijderen, zou ze ook worden gekleed om indruk te maken. Dat is waarom veel vrouwen dragen lingerie met de bedoeling om te verleiden of indruk te maken een ander persoon; want het is een geweldige manier om mannen aan te trekken. Het is de derde meest voorkomende doel achter het te kopen.
  • Comfort- statistieken tonen aan dat dit de top motivatie achter het te kopen. Ze vinden het een praktische keuze en gebruik het dus als een kledingstuk en niets anders. Voor hen is het een onderdeel van hun dagelijks leven; Het is een gewoonte, zonder welke zij ongemakkelijk zou voelen.
  • Het uiten van seksualiteit en sensuality- lingerie is gerelateerd aan alles wat vrouwelijk is, dat is waarom het maakt de persoon voelen zich meer sexy en sensueel. Het geeft haar een gevoel van genade, sensualiteit en vrouwen macht.

Daarnaast kan elke vrouw haar motivatie voor het dragen van het.